Seducţia e o armă puternică în mâinile unui om care chiar vrea să-şi atingă scopul! Un preot din Tecuci a fost mustrat de Patriarhie după ce a dat dovadă de exces de zel în chestiunea căsătoriilor gay: potrivit unor surse din parohie, acesta s-ar fi culcat cu 174 de bărbaţi ca să-i convingă să semneze împotriva homosexualilor.

preot_semneaza_petitie_homo.jpg
“Acum câteva zile am auzit bătăi în uşă. Era părintele Pafnutie, voia să semnez nu ştiu ce petiţie pentru interzicerea... ştiţi voi, a pederastiei. I-am zis că nu mă interesează, ce naiba, suntem în mileniul 3, trebuie să fim toleranţi...”, povesteşte Decebal Popescu, enoriaş. “În loc să plece, s-a descheiat la sutană, lăsând să i se vadă părul de pe piept, şi m-a întrebat pe un ton lasciv: ‘Eşti sigur că nu vrei să semnezi?’. În tot acest timp îmi făcea cu ochiul şi îşi muşca buza.”

“Nu mai ţin minte ce s-a întâmplat ulterior, dar numele meu apare pe lista semnatarilor”, recunoaşte Popescu, vizibil jenat.

Preotul Pafnutie a refuzat să ofere declaraţii presei, însă apropiaţii spun că acesta continuă să convingă “bărbaţii tineri şi frumoşi” să susţină mişcarea anti-homosexuali: “Era atât de hotărât să le transmită cât mai multor enoriaşi mesajul Bisericii încât de multe ori îşi uita acasă tocmai petiţia!”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 13.01.2016 18:41 Social

National Cinematografic