Exclusiv! Cele mai bune 10 cadouri pentru un bărbat de Valentine`s sunt 10 beri

Un studiu făcut pe un eșantion de 10.000 de bărbați arată o informație surprinzătoare. Bărbații nu doar că își doresc cadouri de Valentine`s Day, dar ei își doresc un cadou anume. ”Sensibilitatea nu e rezervată femeilor. Și noi bărbații putem simți, avem dorințe secrete și tânjim de multe ori după ceea ce ne dorim cu disperare: 10 beri!”, explică sociologul Decebal Popescu.

Este înfiorătoare discriminarea pe care bărbații o trăiesc de Valentine`s Day. Ca și cum ei nu ar avea suflet, sunt tratați de femei din postura de regină a stupului care trebuie tratată regește, cu flori, ciocolăți, cadouri și chiar excursii, în timp ce el, bietul bărbat, este ostracizat și numit fătălău dacă pretinde că are și el dreptul la ceva de Valentine`s, când el nu-și dorește altceva decât 10 beri.

”După 10 beri, el te va vedea cu adevărat frumoasă! Este cu atât ma indicat să-i dați bărbatului 10 beri de Valentine`s, ca să mai uite de trauma psihologică pe care o îndură în fiecare an, când el vede atâtea femei fericite pe stradă, cu cadourile, florile și ciocolățile în brațe, iar el, săracul, n-a primit nici de data asta 10 beri. Faceți un test simplu. Dați-i bărbatului 10 beri de Valentine`s Day și veți simți adânc fiorul reînnoit al iubirii”, recomandă Decebal Popescu.

Scris de Ionut
14 februarie 2023 11:03
Citește mai mult despre: bere studiu Valentine's Day

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult