Exclusiv! Drona căzută la Brăila a fost doborâtă cu un aruncător de cuțite

Continuă să sosească detalii noi despre drona militară prăbușită în apropierea orașului Brăila. Se pare că războiul este iminent pentru că primele informații sunt că drona ar fi fost lansată de dușmanii de la Galați. Apărarea antiaeriană a brăilenilor a funcționat însă impecabil și drona a fost doborâtă de un aruncător de cuțite din cartierul Școlilor.

Este prima oară când brăilenii admit explicit că dețin tehnologia aruncătorului de cuțite, despre care se bănuia că a fost dezvoltată pentru a contracara amenințarea moldovenilor expansioniști de la nord, din Galați. Gălățenii dezmint însă afirmațiile brăilenilor și spun că drona venea dinspre ruși, dar direcția de deplasare demonstrează că sursa bombei zburătoare este baza militară gălățeană din Țiglina 3.

Brăilenii nu exclud eventuale represalii și spun că teroriștii gălățeni trebuie aduși în fața justiției internaționale. Ei acuză gălățenii că au țintit chiar podul cel nou de la Brăila, mândria orașului, și că în consecință își rezervă dreptul de a ataca Plaja Dunărea, singurul loc rentabil din tot Galațiul, și asta doar vara.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
29 martie 2024 12:54
Citește mai mult despre: Brăila cuțit dronă Galați

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult