Exerciţii militare de amploare în Rusia. Sunt căutaţi doi jurnalişti care au scris că Putin e dictator

Rusia organizează cele mai mari exerciţii militare din ultimii 37 de ani. Exerciţiul, denumit Vostok 2018, are ca obiectiv capturarea unor jurnalişti care au scris în ziarul Pravda că Putin ar fi un dictator, lucru absolut neadevărat, potrivit Kremlinului.

În căutarea jurnaliştilor vor pleca 300.000 de soldaţi, peste 1000 de avioane, elicoptere, drone şi 36.000 de tancuri, dar şi 80 de nave militare. Este posibil ca jurnaliştii să fi trecut graniţa, aşa că trupele ar putea invada în orice moment Polonia, Ucraina, Lituania, Cehia, insulele Lofoten şi Novaia Zemlea, deşi Novaia Zemlea aparţine Rusiei.

“Jurnaliştii n-au fost găsiţi în oraşe, aşa că am dat ordin să fie căutaţi prin Siberia ca să fie convinşi să-şi retragă declaraţiile false, cu muniţie de război sau cu substanţe radioactive, e alegerea lor”, susţine generalul Anatol Aerianov. Pentru siguranţa lor, civilii ruşi care văd soldaţii sau tancurile sunt sfătuiţi să se aşeze în genunchi şi să cânte o odă preşedintelui Putin,  ca să nu fie confundaţi cu jurnaliştii trădători.exercitiu_militar_putin.jpg

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
11 septembrie 2018 16:16
Citește mai mult despre: armata jurnalisti Putin rusia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult