Exercițiul militar din week-end, un succes! Din neatenție, soldații români au ocupat din nou Budapesta

Mii de militari români au fost văzuți pe străzile Budapestei, speriind populația și aruncând chiștoace de țigări pe jos. Aceștia au ocupat sediul parlamentului maghiar și au aruncat pe geam pe cei care lucrau în clădire. Premierul Viktor Orban a încerca să se predea dar, cum soldații nu înțelegeau maghiara, a fost legat de picioare și atârnat de un turn al palatului.

„A fost o simulare a unui atac al unui agresor cu scopul de a acapara zona economică a Mării Negre. Forțele armate aflate sub conducerea a doi generali, unul NATO și unul Român au pornit o contra-ofensivă la care au participat 5000 de militari și 650 de mijloace tehnice militare, de la tancuri Abrams și blindate Bradley la sistemul anti-aerian autopropulsat Ghepard. Sub tensiunea luptei și pline de entuziasm, trupele române au ocupat Budapesta și acum negociem cu ei să se retragă fără să producă pagube”, a declarat generalul de Brigadă Cornel Zaharia.

Specialiștii militari spun că Ungaria a avut un noroc chior că lucrurile s-au desfășurat așa, dacă România avea deja în dotare rachetele Patriot, acum întreaga capitală maghiară ar fi fost făcută una cu pământul. În buna tradiție a ocupației românești, românii au atârnat de turnul palatului o altă piesă din costumul tradițional românesc, respectiv o pereche de nădragi de trening Adidas.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Ef
17 iulie 2017 13:07
Citește mai mult despre: armata Budapesta

Alte articole

Vezi mai mult