Scene de obscenitate extremă astăzi în fața mai multor clădiri de birouri din Pipera. Sute, poate mii de corporatiști au ieșit la țigară și, inspirați de vremea bună, și-au arătat tot ce au pe sub haine, respectiv cămășile atent călcate și badge-urile. 

corporatist-fumeaza.jpg

„Nu știu dacă este normal să vedem așa ceva, noi, oamenii decenți. Pe-aici mai circulă și copii, credeți că nu le afectează creșterea când văd așa ceva? Ce or să învețe din asta? Să stea despuiați în martie, afară, fără un palton pe ei?”, a întrebat, revoltată, o pensionară care trecea prin zonă. 

Din păcate problema nu a putut fi rezolvată, mai ales că pe lângă project-managerii de rând au apărut la țigară chiar și CEO de firme, și ei despuiați până la cămașă. „Obiceiuri de-astea obscene aduse din Vest lovesc în fibra națională. Dacă se știe ceva despre români este că ei sunt decent îmbrăcați tot timpul, așa suntem de fapt cunoscuți în întreaga Europă dar și peste Ocean”. 

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Monday, 12.03.2018 13:58 Social

National Cinematografic