Există viaţă sexuală după moarte

Ziarul „Gândul” de azi iese cu o bombă, pe care o camulfează bine în spatele unui articol subţire, de tabloid. Ştirea e că speranţa de viaţă sexuală a românilor e de 75 de ani. O informaţie care, la prima vedere, nu surprinde pe nimeni. Zilele trecute, generalul Victor Atanasie Stănculescu se lăuda că este încă în formă la 82 de ani. Deci se poate.

 

Numai că, potrivit altor statistici, speranţa de viaţă, în general, la români, este de 71 de ani. De unde rezultă că mulţi continuă să facă sex şi după moarte. Practic, asta era adevărata ştire.

 

Dar nu e singurul caz în care autoarea articolului se arată incapabilă să tragă concluziile potrivite. O dă în bară şi mai târziu, când îl citează pe dr. Cristian Andrei.

 

Medicul spune că, de obicei, în jurul vârstei de 70 de ani, bărbaţii îşi cam încheie viaţa sexuală, fiind mulţi care doar pretind că mai pot face sex. Totuşi, există şi excepţii. „Am pacienţi care au 70 de ani sau chiar mai mult şi au o viaţă sexuală. Am întâlnit chiar şi un bărbat de 80 de ani”, adaugă medicul.

 

Cu alte cuvinte, doctorul Andrei, deşi conştient că bătrânii sunt mitomani când vine vorba de sex, e sigur, totuşi, că unii dintre ei încă îl mai practică. Şi asta fără să îi creadă pe cuvânt.

 

Oricum, e regretabil că a trebuit să ghicim printre rânduri adevărata bombă de presă. Ziariştii ar trebui să fie mai direcţi şi s-o spună pe şleau, atunci când e cazul, chiar dacă asta ar însemna să pună titluri de genul “Românii fac sex atât după moarte, cât şi în faţa medicului de specialitate”.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
17 septembrie 2009 07:54
Citește mai mult despre: gandul speranta de viata tabloid

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult