Spectacol inedit la pelerinajul de la Sf. Parascheva. Un român cu probleme grave a fost adus pe brațe de alți români și pus să pupe racla. Acesta a cerut să i se scoată un demon din el care refuză băutura de fiecare dată când i se dă, chiar și pe cea gratis. 

moaste-sf-parascheva.jpg

„Nu mai știm ce să ne facem cu el, face ca toți dracii. Când îi zici „hai Ilie, să bem și noi ceva după muncă” începe să țipe că el nu mai bea, că i-a ajuns cât a băut până la vârsta asta. Dacă insistăm și-i turnăm pe gât face spume la gură și se zvârcolește, încercând să scape”, explică unul dintre prietenii care l-au adus. 

Acesta se plânge de comportamentul total nepotrivit în societate al posedatului, nu de puține ori aducându-l acasă complet treaz și nemirosind a băutură, lucru ce a stârnit scandal în familia omului. „Dacă nu bea nu mă mai bate. Iar dacă nu mă bate înseamnă că nu mă iubește. O fi având pe alta, eu cu ce am greșit?”, a declarat și soția nebețivului. 


Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Friday, 13.10.2017 21:41 Social

National Cinematografic