Experiment: Hambuger de la McDonalds, rămas intact la 7 zile după ce a fost mâncat

Un român care a vrut să vadă cât de bio e mâncarea de la McDonalds a avut un șoc. La șapte zile după ce a consumat un hambuger, senvișul cu chiftea arată aproape ca la început. Ținut la temperatura camerei, apoi la temperatura corpului și iar a camerei, hambugerul nu s-a schimbat mai deloc. Nutriționiștii spun că mâncarea de la McDonalds nu este foarte hrănitoare dacă experimentul este corect.

După ce a fost supus la mucegaiuri, insecte și floră intestinală, hambugerul arată ca în prima zi. Nu s-a alterat absolut deloc. În mod normal, la o săptămână după ce e consumată, mâncarea capătă un aspect diferit, ușor dezgustător,” spun experții în nutriție.

Reprezentanții lanțului de restaurante se apără și spun că mâncarea pe care o servesc nu e dăunătoare organismului. Am vrut să producem hambugeri reciclabili și ne-a ieșit. Mai bio de atât nu se poate. De ce să cumperi un hambuger, să-l mănânci și să nu mai ai parte de el? Nu mai bun e unul pe care poți să-l consumi de mai multe ori? Românii sunt prea săraci să-și ia lucruri ieftine, de unică folosință.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
22 iulie 2011 06:07

Alte articole

Vezi mai mult