Mare atenţie la telefoanele Huawei! O spun experţii în securitate, care atrag atenţia că acestea ar putea conţine "portiţe" prin care sifonează informaţii către statul chinez.

Aurel Dobre, consultant cibernetic pentru o firmă din Botoşani, spune că în medie, un român care foloseşte un telefon Huawei ca să se joace Candy Crush pe WC e urmărit, prin camera telefonului, de peste 4 milioane de chinezi.

spionat_pe_wc_de_chinezi.jpg
"Aţi auzit bine, 4 milioane de oameni - populaţia unei comune din China - se uită la tine în timp ce faci treaba mare. Le face o plăcere deosebită", spune expertul botoşănean. "Pe Youtube-ul chinezesc, Youlongbing, există o secţiune întreagă dedicată românilor spionaţi cu Huaweiul. Sunt mii de oameni înregistraţi cum stau pe budă, se scobesc în nas sau sforăie."

"Ai putea fi vedetă pe internet, un adevărat influencer în China, fără să ştii!", adaugă specialistul, amintind cazul lui Ilie Popa, un bucureştean de 29 de ani al cărui mod aparte de a se scărpina la testicule e imitat acum de jumătate de miliard de asiatici.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 06.02.2019 16:27 Social

National Cinematografic