Expert în spionaj: Dacă ai Huawei, cel puţin 4 milioane de chinezi te-au văzut pe budă

Mare atenţie la telefoanele Huawei! O spun experţii în securitate, care atrag atenţia că acestea ar putea conţine „portiţe” prin care sifonează informaţii către statul chinez.

Aurel Dobre, consultant cibernetic pentru o firmă din Botoşani, spune că în medie, un român care foloseşte un telefon Huawei ca să se joace Candy Crush pe WC e urmărit, prin camera telefonului, de peste 4 milioane de chinezi.

„Aţi auzit bine, 4 milioane de oameni – populaţia unei comune din China – se uită la tine în timp ce faci treaba mare. Le face o plăcere deosebită”, spune expertul botoşănean. „Pe Youtube-ul chinezesc, Youlongbing, există o secţiune întreagă dedicată românilor spionaţi cu Huaweiul. Sunt mii de oameni înregistraţi cum stau pe budă, se scobesc în nas sau sforăie.”

„Ai putea fi vedetă pe internet, un adevărat influencer în China, fără să ştii!”, adaugă specialistul, amintind cazul lui Ilie Popa, un bucureştean de 29 de ani al cărui mod aparte de a se scărpina la testicule e imitat acum de jumătate de miliard de asiatici.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
6 februarie 2019 14:27
Citește mai mult despre: huawei spionaj telefoane

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult