Explozie la Petromidia! Un turist nu vrea să plece, că a plătit șezlongul toată ziua

Evenimentele de la Petromidia sunt în plină desfășurare și autoritățile au intervin exemplar, cu celeritate de care au dat dovadă de fiecare dată. În timpul evacuărilor din zonă s-au lovit de refuzul unuia dintre cei afectați care a zis că nu pleacă întrucât a plătit pentru șezlongul ăla toată ziua.

„Am muncit un an întreg pentru un concediu la mare, nu mă ridic de-aici. Nu e nimic grav, nu este ceva ieșit din comun, așa ceva se întâmplă constant la Ploiești de unde sunt eu și n-am văzut să se agite lumea atât de mult. Sigur, am făcut reclamații, mi-au zis că verificăm. Ok, unde erau autoritățile statului când a avut loc tâlhăria prin care ăștia mi-au cerut 100 de lei pe șezlong aici pentru toată ziua. De ce n-a venit ministrul Bode să spună că va lua măsuri, unde a fost Arafat să fie îngrijorat de sănătatea populație, mai ales a mea, mintală. Fuck you, nu mă car”, a declarat Marcel.

Deși salvatorii erau îngrijorați de situația acestuia, întrucât devenise negru de la funingine, Marcel a replicat că nu e o problemă. „Am duș în cameră, săracilor, mă spăl. Și, serios, ce ziceți că sunt, poluanți în aer? Ați trecut vreodată prin București? Aici e aerul curat prin comparație”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

2 iulie 2021 16:54
Citește mai mult despre: incendiu Petromidia șezlong

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult