Fabrica de ii şi iţari din China, profit record după nunta lui George Simion

Euforie în fabrica Sha Bi din orașul Er Bai Wu, provincia Guangdong. Nunta lui George Simion a adus vânzări record de ii, cămăși schilărești, ițari și alte elemente de port popular tradițional românesc, toate produse chiar în imensa fabrică din China. Chinezii spun că cererea de port tradițional a explodat după anunțul lui Simion că la nunta lui au voie doar cei îmbrăcați în chicioasele ii așa-zis tradiționale.

”Lucrăm la capacitate dublă încă din februarie, când un aspirator Xiaomi din locuința lui Simion a înregistrat cererea în căsătorie. Așa că am mărit capacitatea de producție imediat și am angajat 500 de cusătorese, apoi am domandat urgent 100 de tone de poliester pentru cămăși”, explică Cao Ni Ma, directorul fabricii Sha Bi.

Chinezii au realizat că va fi o avalanșă de melteni patriotarzi care vor da iama în Europa și în Dragon ca să caute cămăși tradiționale. Ei bine, aceștia le-au găsit pe stoc, nemaifiind nevoie să comande pe Aliexpress și să aștepte 3 luni. ”Îi felicit pe români. Sunt într-adevăr patrioți, mai patrioți decât noi, chinezii”, a spus Jian Nu Ren, cusătoreasă la Sha Bi.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
30 august 2022 08:03
Citește mai mult despre: china George Simion nuntă port popular

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult