Fabrica de permise din Pitești anunță că mută producția în Maroc

Încă un eșec pentru industria românească! Polițiștii de la fabrica de permise din Pitești s-au săturat de șicanele procurorilor. Aceștia susțin că nu e posibil să fii percheziționat permanent și că mută producția de permise în Maroc. Polițiștii se plâng că după ce că nu există infrastructură să producă permise, autoritățile le mai pun și bețe în roate, cu dosare penale și alte practici abuzive, gen anchete și controale peste controale.

”Nu suntem susținuți deloc. Noi am putea aproviziona toată Europa cu permise, dar nu suntem lăsați să producem. Industria românească de permise are tradiție, noi scoatem un permis la 3 secunde. Sunt interese mari la mijloc. Nu vedeți că vin cu permise din afară? Tot ce e românesc e distrus!”, spune chestorul Robert Acrișor, directorul fabricii de permise din Pitești.

Fabrica de permise Pitești se laudă cu permise de înaltă calitate, cu valabilitate dublă față de cele normale: ”E normal să coste mai mult, dar sunt și avantaje. Dosarul se depune online, nu ai nevoie nici de școala de șoferi, nici de examen, și mai ales nu trebuie să știi să citești, cum cer alte fabrici de permise rivale”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
26 noiembrie 2020 14:52
Citește mai mult despre: permise Pitești

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult