Facebook: Mii de conturi sunt încă izolate din cauza căderilor masive de statusuri despre ninsoare

În cursul zilei de ieri, site-urile de socializare au fost luate prin surprindere de răcirea vremii! Mii de conturi de Facebook sunt şi în acest moment izolate din cauza căderilor masive de statusuri precum “Ce frumos ninge”, “Oau! Ninge” sau “Aţi văzut? Ninge”, autorităţile intervenind pentru a decongestiona traficul de pe cele mai importante wall-uri.

“Mai multe echipaje de deszăpezire şi ‘report as spam’ s-au logat deja în zonele afectate, însă fac faţă cu greu”, a afirmat proprietarul Facebook, Mark Zuckerberg. “Cel mai periculos e când cineva cu foarte mulţi prieteni postează statusuri sau poze cu ninsoarea: acestea tind să provoace avalanşe de like-uri şi share-uri care pot izola comunităţi întregi, întrerupându-le accesul la informaţiile cu adevărat interesante.”

Situaţia este cu atât mai tragică în reţelele de socializare sărace, precum Google Plus, unde un status cu “Ninge” poate rămâne vizibil şi la luni de zile după ninsoarea propriu-zisă. “Oamenii de acolo sunt în mare parte bătrâni, copiii lor fiind stabiliţi de mult pe site-uri mai populare”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
27 martie 2013 08:03

Alte articole

Vezi mai mult