Facebook: Românii prinşi la cerşit de like-uri vor primi 300 de euro să se întoarcă pe hi5

Proprietarul site-ului Facebook, Mark Zuckerberg, este din ce în ce mai nemulţumit de comportamentul necivilizat al utilizatorilor din estul Europei. Acesta a anunţat de curând că românii prinşi la cerşit de like-uri vor primi câte 300 de euro ca să se întoarcă în ţinutul lor de baştină, reţeaua socială hi5.

“Numeroşi cetăţeni români îşi deschid conturi pretinzând că vor să ţină legătura cu prietenii lor, dar trăiesc din cerşetoria de like-uri, furturile de conţinut şi, după cum arată pozele pe care le încarcă în albume, chiar din prostituţie. Suntem dispuşi să le oferim românilor câte 300 de euro ca să se lase repatriaţi pe hi5, de unde au sosit iniţial”, a explicat Zuckerberg.

“E o decizie binevenită”, declară Thomas Popescu, utilizator american. “Dacă Myspace nu i-a primit, noi de ce să o facem? Nu mai pot ieşi dimineaţa din homepage fără să aud ‘Daţi-mi şi mie un like’ sau ‘Share pls, n-am mâncat nimic azi”! Ce-i drept, cu cei care se oferă să-ţi spele poza de profil la semafor nu am nimic, măcar ăia muncesc. Numai să nu îşi facă tabără la mine pe wall.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
11 noiembrie 2012 15:11

Alte articole

Vezi mai mult