Facebook Search a detronat deja Google! Secretul: îţi găseşte prietenii care îţi datorează bani

La doar câteva ore de la lansare, ultimele statistici arată că proaspătul motor de căutare Facebook a depăşit deja Google ca număr de accesări, arată ultimele sondaje. Secretul, potrivit specialiştilor, constă în faptul că Facebook Graph Search îi ajută pe utilizatori să-şi găsească instantaneu prietenii care le datorează bani.

“Mi se întâmpla foarte des să-mi împrumut prietenii cu bani de o bere”, susţine Mark Zuckerberg. “Aceştia se dădeau inevitabil la fund iar eu, după luni de zile de căutări inutile pe Google, renunţam la gândul că o să mai văd vreodată sumele respective. Aşa mi-a venit ideea să concep eu un motor de căutare dedicat atât cămătarilor profesionişti, cât şi acelor oameni care pur şi simplu au ghinionul să aibă un job în timp ce prietenii lor sunt şomeri. Îţi spune totul despre ce fac datornicii tăi, unde se află şi chiar pe ce au cheltuit banii tăi. Doar e bazat pe Facebook!”

În pofida succesului fulminant, dezvoltatorii avertizează că motorul de căutare e încă în fazele de testare. “Nu reuşim să dăm de cap unui bug: 95% dintre utilizatorii români se plâng că primul rezultat al căutării după prieteni care le datorează bani este statul, chiar dacă nu îl au în listă”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
16 ianuarie 2013 19:01

Alte articole

Vezi mai mult