Dacă ceva merge, trebuie distrus! Asta e deviza statului român, care a nenorocit singurul loc unde bucureștenii chiar aveau șanse să ajungă: Therme București. Regia de termoficare Radet le-a trimis o factură de 1 miliard de Euro, după fix o lună de la inaugurare, pentru apă caldă.factura_therme_bucuresti.jpg

”Pe factură scrie că prețul e dublu pentru că apa e furnizată la 80 de grade, nu la 40, cum li se livrează săracilor care au căldură de la stat. Și că să achităm în maxim 20 de zile, ca să poată să fie acordate anticipat primele de Paște la toți angajații Radet”, susține managerul Therme București.

Degeaba le-au explicat cei de la Therme că apa caldă vine din pământ, cei de la Radet au pus imediat sigilii, susținând că dacă ești din București și ai apă caldă, trebuie să plătești, așa prevede legea. ”Asta înseamnă regie autonomă de stat! Legea e pentru toți”, a declarat Robert Acrișor, directorul Radet.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Saturday, 13.02.2016 10:59 Social

National Cinematografic