Familie venită de la Jumbo, blocată în pasajul Unirii din cauza cumpărăturilor

Încă un incident în centrul Capitalei! Mașina familiei Coltea, care fuseseră la Jumbo să cumpere o hăinuță pentru șoricar, a rămaas blocată în această dimineață în Pasajul Unirii, din cauza cantității imense de marfă pe care membrii familiei o puseseră în coș.

”Am știut că se va întâmpla ceva groaznic imediat după ce i-am văzut cum intrau în magazin. Parcă se dezlănțuiseră. Fiecare membru al familiei avea un coș și puneau în el ba labe de înot, ba vaze de flori, preșuri pentru un tip de mașină pe care nu o aveau, spray pentru urși panda, săpunuri cu aromă de cimitir, paie de 1 metru lungime pentru băut cocktailuri pe plajă din picioare. Nu știu dacă a mai rămas ceva în magazin, sincer”, povestește un martor care i-a văzut pe tâmpiți în Jumbo.

Accesul autoturismului în pasaj a fost îngreunat de remorca pe care Marian Coltea o cumpărase de la Jumbo, pentru că era la ofertă și pe care o umpluse cu căcaturi ieftine din magazin, inclusiv o rață gonflabilă de 4 metri înălțime, pe care au pierdut-o la intrarea în pasaj.

În urma noului blocaj, mulți șoferi au fost nevoiți să-și schimbe ruta și s-au întrebat cum a fost posibil să se producă acest nou incident, din moment ce la intrarea în pasaj este postată permanent o mașină de Poliție, însă după câteva secunde au realizat că e vorba de Poliția Locală, unde baremul de angajare e să ai IQ mai mic decât o lăcustă.

Scris de Ionut
17 februarie 2023 08:09
Citește mai mult despre: jumbo mașină

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult