Fanii Apple, dezamăgiţi de filmul Jobs: „Steve trebuia jucat de Iisus, nu de Ashton Kutcher”

Lansat vineri în România, filmul Jobs a creat o dezamăgire cruntă printre fanii Apple. „O bătaie de joc!”, s-a revoltat Robert Acrişor. „Cel care l-a distribuit pe Ashton Kutcher în rolul lui Steve Jobs ar merita ars pe rug. Toată lumea ştie, singurul care are dreptul să-l interpreteze pe Steve este Iisus. E o blasfemie să laşi pe altcineva în afară de Iisus în rolul lui Steve.”

„Eu când am auzit prima oară că Steve va fi jucat de Ashton Kutcher”, povesteşte un alt fan Apple, „am fost convins că e doar o strategie de marketing, pentru ca surpriza cu Iisus în rol principal să fie şi mai mare. Iar faptul că Iisus nu seamănă la faţă cu Steve nu-i disculpă pe producătorii filmului pentru gafă, putea şi Iisus, la o adică, să se tundă scurt şi cu chelie, sau să poarte o perucă specială.”

Fanii lui Steve Jobs spun că ecranizarea vieţii idolului lor era cel mai bun moment pentru ca Iisus să vină a doua oară pe Pământ. „Dacă nu acum, atunci când?”, se întreabă retoric fanii lui Steve Jobs. „Iisus a ratat o bună ocazie de a-şi creşte notorietatea pe Pământ. Toată lumea l-ar fi ţinut minte drept cel care l-a jucat pe Steve Jobs, ceea ce înseamnă maximul posibil de celebritate.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
26 august 2013 03:08

Alte articole

Vezi mai mult