O minte bolnavă, că altfel nu poate fi numită, a umilit un grup de oameni dintr-un sat vasluian. Sub pretextul că sub nămeți se află cârciuma, vasluienii au fost păcăliți să facă ceva total atipic pentru ei: să pună mâna pe o lopată, ca să elibereze ”cârciuma” de sub nămeți.

deszapezire_casa_iarna.jpg Mai mult, impostorul le-a spus că în cârciuma de sub zăpezi vor da peste poștașul satului, care a rămas blocat acolo cu ajutoarele lor sociale. Și că pentru efortul lor vor fi toți recompensați cu oferta ”3 păhărele la preț de 1” pentru orice băutură ar comanda. Lucruri care, evident, i-au mobilizat la maxim pe vasluieni.

Însă, după mai bine de 4 ore de muncă intensă, vasluienii au avut un șoc: sub nămeți nu se afla cârciuma, ci casa persoanei care i-a convins să se apuce de deszăpezit. ”M-am simțit ca atunci când îți iei o sticlă de băutură și descoperi că e goală”, s-a plâns una dintre victime, Ghiocel Asimionesei.

Și cum o năpastă nu vine singură, vasluienii au descoperit și că sunt prea epuizați ca să mai pună mâna pe topor, ca să pedepsească mintea bolnavă care și-a bătut joc de ei.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 18.01.2016 13:12 Social

National Cinematografic