Farsă inumană! Câţiva vasluieni, păcăliţi să deszăpezească o casă: „Ni s-a spus că acolo e cârciuma”

O minte bolnavă, că altfel nu poate fi numită, a umilit un grup de oameni dintr-un sat vasluian. Sub pretextul că sub nămeți se află cârciuma, vasluienii au fost păcăliți să facă ceva total atipic pentru ei: să pună mâna pe o lopată, ca să elibereze ”cârciuma” de sub nămeți.

Mai mult, impostorul le-a spus că în cârciuma de sub zăpezi vor da peste poștașul satului, care a rămas blocat acolo cu ajutoarele lor sociale. Și că pentru efortul lor vor fi toți recompensați cu oferta ”3 păhărele la preț de 1” pentru orice băutură ar comanda. Lucruri care, evident, i-au mobilizat la maxim pe vasluieni.

Însă, după mai bine de 4 ore de muncă intensă, vasluienii au avut un șoc: sub nămeți nu se afla cârciuma, ci casa persoanei care i-a convins să se apuce de deszăpezit. ”M-am simțit ca atunci când îți iei o sticlă de băutură și descoperi că e goală”, s-a plâns una dintre victime, Ghiocel Asimionesei.

Și cum o năpastă nu vine singură, vasluienii au descoperit și că sunt prea epuizați ca să mai pună mâna pe topor, ca să pedepsească mintea bolnavă care și-a bătut joc de ei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
18 ianuarie 2016 11:12
Citește mai mult despre: carciuma deszăpezire iarna Vaslui

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult