România va da un semnal clar și sincer comunității internaționale cu privire la dificultățile cu care se confruntă în aceste zile. Pe lângă criza politică, pierderea a importante sume la bugetul de stat și un deficit excesiv, epidemia de coronavirus face și ea ravagii. 

faruri_gif.gif

„Farurile de la Sulina și Mangalia vor fi puse în funcțiune și ziua și noaptea și vor folosi o lumină galbenă, intermitentă. Vapoarele care se apropie de țărm dar și avioanele vor ști astfel să reducă viteza și să efectueze eventualele manevre de ocolire a țării noastre”, a declarat generalul Stan Armenescu, membru în CSAȚ.

Gestul a stârnit deja ecouri printre vecinii noștri, primii care au reacționat fiind ungurii. Aceștia s-au adunat deja la graniță și așteaptă cu înfrigurare, că în partea lor am lăsat un bilet mare pe care scrie „revin în 5 minute” și ei ne-au crezut.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Friday, 06.03.2020 15:49 Social

National Cinematografic