Felicitări! Chinezul cu numărul 8 miliarde a asamblat deja un iPhone

Îl cheamă Ling Fu Chan , e cetățeanul planetei cu numărul 8 miliarde și în această dimineață a reușit să asambleze singur un iPhone 14, în micul atelier al familiei din orașul Chongqing, mai ales că îl ajută foarte mult degețelele sale mici și îndemânatice de asiatic harnic. Noul chinez s-a integrat rapid în societate, mai ales că avea deja locul de muncă asigurat. Toți frații săi lucrează în aceeași fabrică și unul e chiar director de 2 ani, deși are 8 ani împliniți.

”Războaie, secetă, pandemie, nu contează. Tot timpul vor fi bogați în Occident care vor dori produse ieftine, asamblate de preșcolari sau chiar infanți în Asia”, explică Den Xiao Bal Popescu, analist sociolog din China.

Chinezul cu numărul 8 miliarde spune că e fericit că s-a născut pe această planetă și se bucură că populația crește. Dacă eu sunt numărul 8 miliarde, înseamnă că există 7.999.999.999 de alte persoane care au nevoie de serviciile mele”, a declarat Ling Fu Chan, care a încheiat aici interviul pentru că venise containerul și trebuia să încarce telefoanele ca să plece spre Rotterdam.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
15 noiembrie 2022 12:59
Citește mai mult despre: china iPhone

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult