Femeia care îi făcea curat în casă lui Osama era româncă

CIA a dat publicităţii o informaţie conform căreia menajera care îi făcea curat în casă lui Osama şi care din când în când mai avea grijă de el când nevestele sale erau plecate cu delegaţie din oraş timp de mai multe zile era din România.

Pe numele ei Valeria Drogeanu, femeia are 48 de ani şi este plecată de mai mulţi ani din Făurei la muncă în Pakistan. Iată ce spune Valeria Drogeanu, plecată acum să-şi încerce norocul la muncă în Iran: „Mi-a plăcut la domnul Osama. Nu prea aerisea el, că stătea mereu cu geamurile închise şi draperiile trase, dar altfel era un om jos pălăria. Iar doamnele Osama, nu mai zic. În ziua când care s-a întâmplat nenorocirea eram liberă. Nu mi-a venit să cred ce am văzut la televizor. Era o mizerie în casă ceva de nedescris. Americanii ăştia or avea ei bani, dar ce au lăsat în urma lor nu vă puteţi imagina. Nici cartuşele nu şi le-au adunat.”

Întrebată ce părere are de faptul că a lucrat pentru cel mai mare terorist al lumii, care a omorât mii de oameni, Valeria Drogeanu a răspuns: „Nu e treaba mea. Nu fac politică. Că ei azi se ceartă, mâine se împacă, iar eu rămân de proastă.”

Scris de Mihai
10 mai 2011 12:21

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult