Femeie acuzată de tentativă de omor după ce i-a dat soțului mâncare de spital

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1 au dispus începerea urmăririi unei persoane de sex feminin, acuzată că a încercat uciderea soțului ei. Astfel, în ultimele cinci săptămâni aceasta i-a oferit bărbatului doar mâncare de spital sub pretextul că-i face bine.

„Acuzata i-a oferit victimei pilaf dintr-o substanță presupusă a fi orez, gheare și resturi de animale măcinate sub formă de „burger” precum și lipici cu grăsime și zgârciuri denumit „ceafă de porc”. Totodată, în mod constant l-a hrănit cu ceea ce locuitorii Bucureștiului numesc „pâine” ceea ce nu este altceva decât un pufulete de grâu și varză, care de obicei se dă la porci. Se reține și faptul că, pe lângă mizeria și furtul, și mâncare de spital contribuie la mortalitatea ridicată în rândul pacienților”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Femeia se apără spunând că a învățat rețetele de la televizor, de la diverse emisiuni de gătit. Procurorii au arătat că din punct de vedere legal, necunoașterea faptului că acei „chefi” nu sunt bucătari ci „entertaineri” și nu ar trebui băgați în seamă de nimeni.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

25 noiembrie 2020 13:07
Citește mai mult despre: mancare spital omor

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult