Femeie bătută crunt de soț, după ce i-a spus că nu merge la referendumul pentru familia tradițională

I-a scos neimplicarea civică din cap. O femeie din Bârlad a primit o bătaie soră cu moartea după ce a îndrăznit să ia în derâdere instituția referendumului și ceea ce reprezintă ea pentru democrație. Angelica Miron i-a declarat soțului că „nu mă duc la referendum că nu-mi pasă de homo, am treabă”, afirmație ce a generat furia soțului. 

„Nu ți-e rușine, fă, te-am luat de la mă-ta de-acasă, nici drept de vot n-aveai, te-am făcut doamnă la oraș și-acum faci figuri cu mine. Te duci și votezi pentru familia tradițională în constituție că altfel de ia mama dracului. Pentru asta au murit copiii ăia la Revoluție, tu-ți gâții și Dumnezeii mă-tii”, a strigat bărbatul, după ce i-a aplicat o serie de lovituri cu pumnul, piciorul și cu cureaua, cu partea de la cataramă. 

Soțul anarhistei a cerut și prezența unui martor, un cumnat, care a venit să constate și el fapta. Cumnatul a fost profund revoltat și deprimat de afirmațiile femeii și a dat în patima băuturii, consumând pe loc un litru de vodcă. Acesta a mărturisit că nu se cade să bată femeia pentru ceea ce a zis, întrucât nu este soțul ei și nu e creștinește, așa că doar a violat-o un pic și s-a întors la domiciliul său. 

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

25 septembrie 2018 14:57
Citește mai mult despre: familie tradițională referendum

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult