Femeie bătută de preot după ce a cerut rest

Violențe la Mânăstirea Vlădiceni, unde o femeie a fost snopită în bătaie de stareț, după ce a cerut rest când achita prețul pentru o moliftă. Femeia venise să pună un acatist, să aprindă câteva lumânări, dar a fost abordată de stareț, care i-a recomandat un pachet incluzând moliftă, pomelnic, acatist și deschidere Evanghelie, la doar 389 RON.

Femeia a scos 400 de lei din poștetă și când părintele Calistrat a observat că respectiva așteaptă restul, i-a aplicat femeii o corecție, declară părintele Ghenadie, martor la incident. Femeia e acuzată că l-ar fi ispitit pe stareț, care a confundat privirea tristă, plină de speranță a femeii cu o invitație la păcătuire carnală.

Călugărul Calistrat susține că femeia îl are în ea pe Diavol. ”Credincioșii cunosc bine regulile mânăstirii noastre. Se plătește doar cash, că Isus nu avea card, cu 666 pe el, Spurcă-l Crucea lucrează unde nu te gândești. Ei știu că trebuie să vină cu bani ficși și că orice reclamații ulterioare nu vor fi luate în considerare, așa cum scrie mare și citeț și deasupra amanetului mânăstirii. Ei, dar să-mi ceri rest? Când mi-ai pus deja banii în mână? Doar Cel Rău poate cere bani de la Biserică”, spune Calistrat.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
11 noiembrie 2022 12:01
Citește mai mult despre: bani bătaie Biserică BOR preot

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult