Femeie dată dispărută, după o dietă minune. “A slăbit mai mult decât greutatea corpului”

O femeie din Bacău a fost dată dispărută de familie, după ce a urmat cea mai în vogă dietă existentă la momentul actual. “Din primele cercetări, s-ar părea că femeia a slăbit mai multe kilograme decât propria greutate, dar, deocamdată, nu putem decât să speculăm, încă mai continuăm investigaţiile”, spune Sergiu Mâzgă, poliţistul care se ocupă de caz.

Familia femeii povesteşte ce a determinat-o să urmeze dieta extremă. “A început dieta, după ce un coleg de muncă a întrebat-o dacă e gravidă, în condiţiile în care ea nu mai fusese cu un bărbat de ani de zile. S-a pus pe treabă şi rezultatele s-au văzut imediat. Într-un sfert de oră, slăbise deja zece kilograme. După câteva zile, abia o mai vedeai, se redusese la două dimensiuni, băieţelul ei o folosea ca semn de carte. A slăbit 115 kilograme, în condiţiile în care greutatea iniţială era de 90”, povesteşte mama femeii.

Aceasta ar vrea să o treacă imediat pe o cură de îngrăşare, dar, din păcate, femeia este de negăsit. “Am vorbit cu angajaţii unui abator, avem mai mulţi porci de grăsime pregătiţi pentru tăiat, ca să-i dăm ei de mâncare. Din păcate, nu ştim unde este”, spune femeia.

Autor: Luchian Abel

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
6 august 2013 11:08

Alte articole

Vezi mai mult