Femeile poartă barbă falsă când iau taxiul, ca să nu se dea la ele ghiolbanul de la volan

Tot mai multe femei din București au în poșetă pe lângă tot felul de nimicuri și o barbă falsă, care este extrem de utilă pentru momentele când ies seara în oraș. Motivul este că barba le protejează de avansurile șoferilor de taxi din capitală, oameni cu care în mod normal n-ar face nimeni sex de bună voie.

„Nu știu cine trebuia să se ocupe și oricum nu e problema mea, dar șoferul de taxi e un fel de slugă și eu nu sunt dispusă la flirturi din partea slugilor, mai ales a ăstora care nu au nici o șansă să urce pe scara socială. Și pentru că mi-e greu să-i explic prostului, că oricum sunt semi-retardați ăștia, folosesc barba asta și mă lasă în pace”, explica Laura Mihuț, o femeie din București care obișnuiește să mai rămână seara în oraș la un cocktail.

Metoda este folosită, în general, de femeile care sunt cât de cât atrăgătoare și care ies singure în oraș. „Treaba asta o să mai meargă vreo câțiva ani, până o să avem și noi niște legi de bun simț în țara asta și o să mai începem să arestăm dintre lăbarii ăștia. Că, no, trebuie noi femeile să facem ceva în direcția asta, că bărbații români ați văzut cum sunt și ce sunt”.

Scris de Ef
5 aprilie 2019 18:04
Citește mai mult despre: hartuire taxi

Alte articole

Vezi mai mult