Cer limpede ca lacrima deasupra Bucureştiului! Potrivit mai multor martori oculari, aerul a fost atât de curat în această dimineaţă încât, de la etajele superioare ale clădirilor din zona de nord, cetăţenii cu ochi buni au putut vedea capătul coloanei de maşini, aflat la circa 30 km distanţă, spre Ploieşti.

cerlimpedecoadamasini.jpg
“E un fenomen cu adevărat special, ca aurora boreală sau înflorirea deşertului după ploaie”, spune Viorel Găună, electrician în Casa Presei. “De când lucrez aici, cred că am văzut unde se termină coada de 3, 4 ori. Dacă mi-aş mai dori ceva de la viaţă, ar fi un aparat foto cu obiectiv bun, să pot imortaliza momentul.”

Pe măsură ce coada devine mai lungă, adaugă Viorel, astfel de ocazii vor fi din ce în ce mai rare. “Copiii noştri nu cred că vor mai putea să admire ultima maşină din cârnat. Poate doar în ziua de după Revelion, când e mai puţin trafic.”

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Friday, 03.11.2017 01:00 Social

National Cinematografic