Fenomene rare! După ninsoarea din Atena, cineva a zis „mă scuzaţi” la Bucureşti

Natura chiar a luat-o razna peste tot în Europa. Atenienii sunt mesmerizați la vederea zăpezii căzute, în Spania situația e la fel de bizară iar în București, pe Pache Protopescu aproape de Foișor, un pieton a auzit un „mă scuzați” de la un bucureștean care l-a depășit.

„Veneam de la Mega cu două sacoșe în mână și un pet de bere craft la subraț când simt că trece unul vijelios pe lângă mine, mai să mă dea jos de pe stradă, pe unde circulam că trotuarul e ocupat de mașini parcate și boschetari. Dar omul mi-a aruncat repede un «Mă scuzați, n-am vrut să vă sperii» de am rămas șocat, era să mă împiedic de șobolanii de pe stradă”, a declarat Dan Fercală, cetățeanul care a fost victima acestui straniu caz de politețe.

Cetățeanul nu a stat mult pe gânduri și s-a deplasat la cea mai apropiată secție de poliție unde l-a reclamat pe bucureștean pentru faptă spunând că „sigur e drogat de a spus așa ceva”. Oamenii legii i-au dat asigurări că se mai întâmplă de-astea, dar locuitorii preferă să nu le raporteze ca să nu se facă de rușine.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

17 februarie 2021 16:02
Citește mai mult despre: Bucuresti scuze

Alte articole

Vezi mai mult