Feriţi-vă de restaurantele cu mâncare “ca la mama acasă”. După ce mănânci eşti pus să speli vasele şi să duci gunoiul

Deși au apărut de mai bine de 20 de ani, puțini români cunosc pericolele la care se expun când iau masa în restaurantele care-și laudă mâncarea „ca la mama acasă”. Astfel, regulile Horeca spun clar că în astfel de restaurante după ce mănânci trebuie să speli și vasele și să duci și gunoiul.

„Mâncarea este, așa cum probabil vă așteptați, de proastă calitate. Majoritatea românilor nu au mamă care să fi fost bucătăreasă iar la noi chiar și mâncarea făcută de bucătăreasă e proastă. No, închipuiți-vă ceva mai prost decât mâncarea făcută de o categorie profesională care, în România, nu e capabilă nici măcar de niște cartofi prăjiți calumea”, a explicat Octavian Bendea, expert în industria ospitalieră.

După ce spală vasele în care au mâncat, adună masa și duc gunoiul, clienții nu au scăpat. La plecare din restaurant trebuie să pupe bucătăreasa, să promită că mai trec pe-acolo și vin și cu ăla micu, să fie îndopat cu mâncare. Totodată trebuie să promită că vor trimite poze, scrisori și că vor telefona cel puțin o dată pe săptămână ca să întrebe care este meniul.

Scris de Ef
19 august 2018 08:08
Citește mai mult despre: ca la mama restaurant spalat vase

Alte articole

Vezi mai mult