Aflat deja la a 22-a ediţie, Festivalul Enescu le-a deschis pofta de cultură şi celor care, până de curând, o evitau! Mai mulţi interlopi şi posesori de turnuleţe din zonele defavorizate ale ţării, printre care şi faimosul Leo de la Strehaia, şi-au anunţat interesul de a-l invita pe “Enescu ăsta” să le cânte la următoarele nunţi şi botezuri, în locul unor veterani precum Adi Minune sau Edy Talent.

leo_strehaia_enescu_faimos.jpg
“Nu ştiu încă cum cântă băiatul ăsta Enescu, dar dacă a venit atâta amar de lume la el la cântare, e clar că e şucar, ştie să bage una de jale, cum le place la culţi”, a declarat Leo din Strehaia pentru Financial Times. "Sper numa' că acceptă plata în cai."

“Mă gândesc să-l chem pe Enescu ăsta la nunta lui fi-miu, să văd dacă are şmechereala la el sau doar s-a haladit aiurea. Dacă le zice bine, îl fac celebru! O să audă toată România de Enescu, să moară ce-am pe casă dacă vă mint.”

“Şi pe fi-miu îl cheamă Festivalul, mânca-ţi-aş, iar boşşii de boşşi nu cred în coincidenţe”, a adăugat afaceristul strehăian.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Sunday, 13.09.2015 13:54 Social

National Cinematografic