Festivalul Enescu, succes răsunător! Leo din Strehaia e deja hotărât să-l cheme pe Enescu la nuntă

Aflat deja la a 22-a ediţie, Festivalul Enescu le-a deschis pofta de cultură şi celor care, până de curând, o evitau! Mai mulţi interlopi şi posesori de turnuleţe din zonele defavorizate ale ţării, printre care şi faimosul Leo de la Strehaia, şi-au anunţat interesul de a-l invita pe “Enescu ăsta” să le cânte la următoarele nunţi şi botezuri, în locul unor veterani precum Adi Minune sau Edy Talent.

“Nu ştiu încă cum cântă băiatul ăsta Enescu, dar dacă a venit atâta amar de lume la el la cântare, e clar că e şucar, ştie să bage una de jale, cum le place la culţi”, a declarat Leo din Strehaia pentru Financial Times. „Sper numa’ că acceptă plata în cai.”

“Mă gândesc să-l chem pe Enescu ăsta la nunta lui fi-miu, să văd dacă are şmechereala la el sau doar s-a haladit aiurea. Dacă le zice bine, îl fac celebru! O să audă toată România de Enescu, să moară ce-am pe casă dacă vă mint.”

“Şi pe fi-miu îl cheamă Festivalul, mânca-ţi-aş, iar boşşii de boşşi nu cred în coincidenţe”, a adăugat afaceristul strehăian.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
13 septembrie 2015 11:54

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult