Festivalul TIFF şi-a decernat premiile. Marele necâştigător al acestei ediţiii este Sergiu Nicolaescu

Seara Proclamaţiei de la Cluj împotriva lui Sergiu Nicolaescu va râmăne în istorie ca seara decernării premiilor TIFF 2010. Lumea filmului românesc s-a folosit de eveniment pentru a strânge semnături împotriva senatorului Sergiu Nicolaescu şi a proiectului de lege pe care acesta l-a iniţiat, proiect ce are capacitatea de a transforma concursul CNC-ul într-un rahat.

 

Nici Sergiu Nicolaescu nu a stat cu mâinile în sân. De îndată ce a auzit că lumea filmului s-a raliat împotriva lui, s-a mâniat tare de tot şi a trecut la contraatac. „Voi distruge lumea filmului, pentru că o urăsc. Rog pe toţi figuranţii care au jucat cot la cot cu mine în Mihai Viteazul şi în Dacii şi romanii să se strângă pe platoul de filmare de la Rovine. Acolo mă voi bate strategic cu lumea filmului românesc, pe care o voi înfrânge încă din prima dublă. Rog şi pe alţi regizori români netalentaţi care au făcut filme proaste pe banii statului să vină la filmări. Regizori secunzi vor fi Ioan Cărmăzan şi Mihnea Columbeanu.”

 

Altfel nimic nou pe la TIFF. Filme bune, regizori talentaţi, premii… Plictiseală. Păcat, pentru că oricum era ultima ediţie.

 

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
6 iunie 2010 15:29
Citește mai mult despre: festival film

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult