Fii incompetent!

Eu îs antitalent la organizare. Indiferent de domeniu, nu mă pricep. Dacă Boc, de exemplu, a fost sărit la împărţirea înălţimii, eu îs sărit de nevastă cînd vine vorba de împărţit responsabilităţile în casă. M-am ales cu foarte puţin: am doar de plătit telefonul, internetul şi cablul TV. Atît! E tot ce am pe mînă, dar mă descurc execrabil. Surprinzător însă, detaliul ăsta îmi aduce beneficii.


Mă chinui de vreo două săptămîni să plătesc cablul TV. Odată nu am plătit pentru că mi s-a năzărit să schimb abonamentul, dar cum asta implica să-mi dea un modem şi nu-mi ardea să car după mine chestii mai voluminoase decît un pachet de ţigări, am zis că revin a doua zi. N-am făcut-o. Următoarele două tentative au eşuat pentru că era coadă. A patra pentru că am vrut să merg la o altă casierie, cu adresa luată de pe net, dar nu am găsit-o. Abia azi, după a cincea tentativă, am reuşit. Era coadă din nou, am stat aproape o oră (mă aia în UPC), dar am plătit. M-am lăudat imediat nevestei cu reuşita mea, plîngîndu-mă totodată de condiţiile inumane prin care am trecut ca să răzbesc. Asta se întîmpla pe la 11 dimineaţa. Pe la 6 seara mă sună nevasta, era la shopping (pentru că mă iubeşte mult merge singură, nu mă tîrăşte după ea), şi-mi spune că merit un cadou, pentru că am reuşit să plătesc cablul. Avea deja variantele de cadou pregătite, deci mi-a fost simplu să aleg.

Dacă eram mama rezolvărilor de treburi administrative, clar nu primeam nimic. Aşa, făcînd extrem de puţine chestii şi făcîndu-le cu regularitate prost, m-am ales cu un cadou. Prostia mea e că am plătit pe 3 luni şi pînă în ianuarie 2010 nu cred că mă mai lipesc de vreun cadou.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
22 octombrie 2009 17:55
Citește mai mult despre: incompetenta nevasta rasplata

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult