Fii vigilent! Majoritatea românilor care îţi cer împrumut 100 de lei până la salariu sunt şomeri

Un studiu pus la dispoziție de către Ministerul Muncii și Protecției Sociale arată că majoritatea românilor care cer cunoscuților 100 de lei până la salariu nu au, de fapt, salariu fiind cu preponderență șomeri.

„Sigur, poate vi se pare că am descoperit secretul lui Polichinelle aici dar vă asigur că situația nu a fost așa de simplă. Până să fie verificați de către cei de la Inspectoratul pentru Muncă, acești români păreau normal ca mine și ca dumneavoastră, erau supărați că guvernul fură dar nici Soroș nu e ușă de biserică”, a declarat un secretar de stat în MMPS.

Autoritățile avertizează ca românii să nu se mai împrumute între ei cu bani că asta nu face decât să crească masa monetară pe piața neagră, ceea ce duce la o dereglare a pieței ce are ca singur rezultat scumpirea prețurilor și introducerea de noi taxe. „Când jumătate din populație nu-și poate plăti impozitele că au împrumutat tot felul de escroci cu 100 de lei, veniturile la buget scad simțitor”, avertizează analiștii economici.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
10 martie 2018 13:03

Alte articole

Vezi mai mult