Fiindcă nu are încredere în băncile de spermă, un tânăr preferă să îşi ţină sperma sub saltea

O consecinţă directă a crizei este că tot mai puţini români au încredere în bănci, inclusiv băncile de spermă, arată un sondaj recent. Astfel, cei mai chibzuiţi preferă să îşi păstreze sperma sub saltea, la ciorap sau chiar ascunsă în bibliotecă, printre cărţi şi reviste, unde eventualii spărgători nu s-ar gândi să o caute.

“Să-mi depun sperma la bancă? Aţi înnebunit?” se întreabă Robert Acrişor, unul dintre tinerii care preferă să îşi ţină lichidităţile acasă. “Ăia sunt nişte iresponsabili, poţi să te trezeşti că îţi pierzi în câteva clipe agoniseala de o viaţă. Eu fac muncă manuală zi şi noapte, nu vreau să mă trezesc că pleacă un bancher de spermă în insulele Cayman, cu toată averea mea într-o valiză.”

Pe de altă parte, există şi bărbaţi care aleg să rămână clienţi ai instituţiilor bancare. “E adevărat, am mereu strictul necesar la purtător, dar prefer să ţin restul într-o bancă de spermă, nu am atâta loc în casă şi acolo măcar o păzeşte cineva 24 din 24. Dacă pică banca, aia e! Nu mi-e frică să pornesc de la zero”, susţine unul dintre românii cu mai multă dare de mână.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
15 ianuarie 2013 16:01

Alte articole

Vezi mai mult