Fiindcă nu se găsesc măşti, românii îşi acoperă nasul şi gura cu halbe de bere

Românii au răzbit din nou! Pentru că măștile de protecție se găsesc tot mai greu pe piață, un român ingenios a inventat halba cu lichid de etanșare, care te protejează chiar mai eficient decât o mască normală împotriva virușilor.

Și pentru că s-a gândit în primul rând la sănătatea românilor, producătorul acestor ingenioase mijloace de protecție le-a făcut refolosibile, nu de unică folosință, ca măștile clasice. ”De fiecare dată când se termină berea, halba se poate reîncărca imediat cu lichidul protector”, a explicat acesta.

Ideea ingeniosului producător a prins imediat printre români. ”Practic, peste tot pe unde mă uit văd români care se protejează cu halba de bere. E însă important de reținut că lichidul de etanșare trebuie să fie tot timpul prezent în halbă, altfel există riscul să intre virușii pe gură”

Inventatorul acestor halbe minune a dezvăluit și secretul succesului său. ”Pentru etanșare se folosește exclusiv bere TNR”, spune acesta. ”Gustul e senzațional și intră halbele una după alta într-un mod greu de descris în cuvinte. Trebuie să testezi halbele astea cu bere TNR ca să înțelegi despre ce este vorba.”

Scris de Calin
10 martie 2020 17:03
Citește mai mult despre: bere TNR

Alte articole

Vezi mai mult