Ministerul Finanțelor nu trebuie să se teamă că cineva din județul Constanța va câștiga vreodată la loteria bonurilor. Estimările făcute de experții fiscali la finalizarea sezonului estival arată că statul a încasat 6 lei din taxe pe litoral, o creștere cu aproape 20% față de anul trecut când a încasat 5 lei.

client_terasa_litoral.jpg

„Am avut o pană de curent când a fost furtuna, s-a scurt-circuitat totul și, când a revenit tensiunea, mi-a pornit din greșeală casa de marcat și am dat un suc cu bon fiscal. Asta e, în afaceri mai și câștigi dar mai și pierzi”, a explicat patronul localului din Mamaia care a virat bani la stat anul acesta. 

Controalele se vor intensifica pe litoral în următoarea perioadă, încasările la bugetul de stat fiind destul de reduse. „Fără bani la buget nu mai putem plăti poliția și jandarmeria să ne apere ăștia când or să vadă ce viloi poți să-ți faci dintr-un salariu de inspector ANAF. E importantă treaba”. 


beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Wednesday, 06.09.2017 15:03 Social

National Cinematografic