Siguranţe sărite, uşi blocate, temperaturi extreme - autobuzele Otokar le creează mari probleme şoferilor şi călătorilor, fapt care a declanşat o anchetă urgentă a Primăriei. Mereu preocupată de siguranţa cetăţenilor, Gabi Firea a identificat imediat problema: fiind fabricate de turci, autobuzele nu au fost sfinţite regulamentar, în ritul ortodox, la ieşirea din fabrică, ci doar unse cu pilaf pe la rulmenţi, echivalentul islamic al târnosirii.

firea_otokar_nesfintite_corespunzator.jpg

"Cei de la Otokar n-au nicio vină, că sunt păgâni, dar autobuzul nesfinţit prezintă tot felul de riscuri, bate, troncăne, poate fi posedat de demoni", a explicat Firea, promiţând că va contacta Patriarhia de îndată pentru găsirea unei soluţii.

"Temporar, putem înlocui cureaua de transmisie cu această reproducere fidelă după Brâul Maicii Domnului, pentru a alunga o parte din duhurile necurate", a adăugat primarul Capitalei.

Odată sfinţite noile vehicule, problemele vor dispărea singure în câteva zile, iar acestea vor căpăta un miros plăcut, a asigurat municipalitatea.

Scris de Vasile | Monday, 03.12.2018 13:28 Social

National Cinematografic