Siguranţe sărite, uşi blocate, temperaturi extreme - autobuzele Otokar le creează mari probleme şoferilor şi călătorilor, fapt care a declanşat o anchetă urgentă a Primăriei. Mereu preocupată de siguranţa cetăţenilor, Gabi Firea a identificat imediat problema: fiind fabricate de turci, autobuzele nu au fost sfinţite regulamentar, în ritul ortodox, la ieşirea din fabrică, ci doar unse cu pilaf pe la rulmenţi, echivalentul islamic al târnosirii.

firea_otokar_nesfintite_corespunzator.jpg

"Cei de la Otokar n-au nicio vină, că sunt păgâni, dar autobuzul nesfinţit prezintă tot felul de riscuri, bate, troncăne, poate fi posedat de demoni", a explicat Firea, promiţând că va contacta Patriarhia de îndată pentru găsirea unei soluţii.

"Temporar, putem înlocui cureaua de transmisie cu această reproducere fidelă după Brâul Maicii Domnului, pentru a alunga o parte din duhurile necurate", a adăugat primarul Capitalei.

Odată sfinţite noile vehicule, problemele vor dispărea singure în câteva zile, iar acestea vor căpăta un miros plăcut, a asigurat municipalitatea.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Monday, 03.12.2018 12:28 Social

National Cinematografic