Firea a aflat problema cu autobuzele noi! Sunt făcute de musulmani şi n-au fost sfinţite

Siguranţe sărite, uşi blocate, temperaturi extreme – autobuzele Otokar le creează mari probleme şoferilor şi călătorilor, fapt care a declanşat o anchetă urgentă a Primăriei. Mereu preocupată de siguranţa cetăţenilor, Gabi Firea a identificat imediat problema: fiind fabricate de turci, autobuzele nu au fost sfinţite regulamentar, în ritul ortodox, la ieşirea din fabrică, ci doar unse cu pilaf pe la rulmenţi, echivalentul islamic al târnosirii.

„Cei de la Otokar n-au nicio vină, că sunt păgâni, dar autobuzul nesfinţit prezintă tot felul de riscuri, bate, troncăne, poate fi posedat de demoni”, a explicat Firea, promiţând că va contacta Patriarhia de îndată pentru găsirea unei soluţii.

„Temporar, putem înlocui cureaua de transmisie cu această reproducere fidelă după Brâul Maicii Domnului, pentru a alunga o parte din duhurile necurate”, a adăugat primarul Capitalei.

Odată sfinţite noile vehicule, problemele vor dispărea singure în câteva zile, iar acestea vor căpăta un miros plăcut, a asigurat municipalitatea.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
3 decembrie 2018 13:28
Citește mai mult despre: autobuze gabi firea otokar RATB sfintire stb

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult