Bucureștenii vor putea fi mai informați cu privire la soarta banilor lor odată cu demararea unui prim proiect major din cadrul programului Smart City. De astăzi contribuabilii vor putea vedea într-o aplicație specială când ajung banii lor la Catedrală în timp real. 

aplicatie-bani-catedrala.jpg

„Primăria București are fix două capitole bugetare de cheltuieli, respectiv salarii și bani pentru catedrală, pe asta se duc taxele și impozitele bucureștenilor. Primăriile de sector au patru, pentru că la ele se adaugă bordurile și panseluțele. Am decis că este important să știe când ajung banii bucureștenilor la catedrală, în spiritul transparenței decizionale”, a declarat primarul Gabriela Firea. 

Utilizatorii aplicației vor avea o mulțime de facilități dacă o instalează pe telefonul mobil. Astfel, vor putea da „amin” și „doamne-ajută”, de fiecare dată când 10 milioane de euro ajung din buget pe Dealul Mitropoliei și, foarte important, vor putea plusa la suma oferită direct cu bani din buzunar, că aplicația va accepta și carduri de toate felurile, inclusiv Revolut, PayPal, Apple și Google Pay.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Sunday, 07.04.2019 11:18 Social

National Cinematografic