Numărul românilor cu certificate de revoluționar e pe cale să sporească considerabil! Toți șoferii care au participat la revoluția în trafic a Gabrielei Firea vor primi astfel de certificate. Primarul Capitalei a luat această decizie ca prim pas în lansarea candidaturii ei la președinție.sofer_nervos_volan.jpg

”Alături de mine veți fi toți eroi! Mai ales cei care circulă dimineața sau seara pe la Eroilor”, a promis Firea. Avantajele certificatelor de revoluționar în trafic sunt considerabile. Titularii au voie să circule cu grijă inclusiv atunci când mașina cu girofar a Primăriei, cu Gabi Firea în ea, trece pe lângă ei, pe linia de tramvai cu garduri.

Atenție! Vor primi certificate de revoluționar cu rol determinant în revoluția în trafic șoferii care locuiesc dincolo de Piața Sudului și muncesc dincolo de Piața Victoriei, aceștia având și statut de martiri ai Revoluției în Trafic.

Gabi Firea a mai promis că toți șoferii care au încercat vreodată să iasă vinerea din București prin Militari vor fi decorați, inclusiv postum, pentru că probabil au crăpat de nervi înainte să reușească.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Tuesday, 23.07.2019 13:27 Social

National Cinematografic