Veşti bune pentru iubitorii de animale. Primăria Capitalei va construi un hotel pentru animale. Totodată, autorităţile intenţionează să amenajeze şi un cimitir care să aibă un crematoriu. În acest fel, reprezentanţii primăriei vor să transforme Bucureştiul într-o Capitală prietenoasă cu animalele.

gabi-firea-sobolani.jpg

„M-am gândit la condițiile inumane în care trăiesc șobolanii pe străzile din București. Mulți dintre ei nici nu au unde să doarmă noaptea, stau pe străzi și prin canale, mai rău ca boschetarii. Dacă situația va rămâne așa riscă să se reîntoarcă ciuma, o boală pe care n-am mai avut-o în București de mai bine de cinci ani”, a declarat primarul Gabriela Firea. 

Aceasta a spus că nu se pune problema ca inițiativa ei să încalce regulile de piață și ale concurenței întrucât, deși mai există hoteluri de animale în București, nu există unul dedicat exclusiv șobolanilor. „Dacă nu păstrăm ecosistemul bucureștean, ce viitor vom lăsa copiilor noștri? Ocolitoarea, pistele de bicicletă, asfaltările, astea sunt doar betoane, nu au suflet ca un șobolan lipsit de apărare”. 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Friday, 01.09.2017 12:28 Social

National Cinematografic