Firea explică de ce vrea hotel de animale: avem milioane de şobolani care dorm pe străzi în Bucureşti

Veşti bune pentru iubitorii de animale. Primăria Capitalei va construi un hotel pentru animale. Totodată, autorităţile intenţionează să amenajeze şi un cimitir care să aibă un crematoriu. În acest fel, reprezentanţii primăriei vor să transforme Bucureştiul într-o Capitală prietenoasă cu animalele.

„M-am gândit la condițiile inumane în care trăiesc șobolanii pe străzile din București. Mulți dintre ei nici nu au unde să doarmă noaptea, stau pe străzi și prin canale, mai rău ca boschetarii. Dacă situația va rămâne așa riscă să se reîntoarcă ciuma, o boală pe care n-am mai avut-o în București de mai bine de cinci ani”, a declarat primarul Gabriela Firea.

Aceasta a spus că nu se pune problema ca inițiativa ei să încalce regulile de piață și ale concurenței întrucât, deși mai există hoteluri de animale în București, nu există unul dedicat exclusiv șobolanilor. „Dacă nu păstrăm ecosistemul bucureștean, ce viitor vom lăsa copiilor noștri? Ocolitoarea, pistele de bicicletă, asfaltările, astea sunt doar betoane, nu au suflet ca un șobolan lipsit de apărare”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

1 septembrie 2017 10:09
Citește mai mult despre: Firea şobolani

Alte articole

Vezi mai mult