Firea, gafă periculoasă. Pensionarii duşi în Grecia s-au obişnuit cu ulei de măsline şi nu mai pun botul la uleiul de la PSD

PSD o acuză pe Gabi Firea că a creat un precedent periculos. Pensionarii duşi la all inclusive în Grecia au început să ceară ca şpagă electorală ulei de măsline, mult mai scump decât uleiul normal, de floarea soarelui, care se dădea până acum.

Pretenţiile pensionarilor au început să crească vizibil. După ce au fost plimbaţi cu autocare decente, în autobuzele din Bucureşti au început să facă nazuri că n-au aer condiţionat. Unul a declarat chiar că are de gând să voteze cu USR, pentru că la ei se dă Aperol, cum a primit el pe plajă în Paralia Katerini.

Dragnea susţine că Firea e inconştientă: “Alegerile din 2019 ne vor costa enorm. Nu mai e suficient să le aducem Voltaj boşorogilor la căminul cultural, acum vor sirtaki şi seară grecească”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
7 august 2018 17:08

Alte articole

Vezi mai mult