Firea pune capăt blocajelor în trafic! Va demola Podul Ciurel

Pe ultima sută de metri Gabriela Firea a anunțat lucrări de infrastructură menite să amelioreze traficul bucureștean. Astfel, azi dimineață a anunțat că pentru a decongestiona traficul în zona Virtuții Splaiul Unirii va începe lucrările de demolare a Podului Ciurel.

„Aceasta a fost de la început o investiție prost gândită și prost realizată de către primarii dinaintea mea care au fost, după cum știți cu toții, bărbați. Este nevoie de o femeie, de o gospodină adevărată de la Moldova să pună lucrurile în ordine, să facă curățenie”, a declarat primarul Gabriela Firea.

Aceasta a anunțat și planurile pentru următorul mandat, care includ astuparea cu pământ a Dâmboviței, ca să nu mai trebuiască să aruncăm bani aiurea pe poduri și viaducte. Totodată, a anunța piste de biciclete pe toate trotuarele și șanțurile neutilizate de pe marile bulevarde, ca să încurajeze acest transport alternativ.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
22 septembrie 2020 12:09

Alte articole

Vezi mai mult