Gata cu îmbulzeala de la metrou! E timpul ca acesta să devină un mijloc de transport exclusivist, aşa cum a fost proiectat, spune Gabriela Firea. Dacă metroul trece în subordinea Primăriei, cartelele magnetice vor fi scoase treptat din uz iar accesul în staţii va fi permis doar pe baza talonului de pensie.

metroupensionarifirea.jpg
“Pe de o parte avem mii de oameni activi, perfect capabili să meargă pe jos din Berceni în Pipera. Pe de alta avem mii de pensionari care nu pot merge cu metroul deoarece nu e gratis, şi mai e şi plin de tineri care ascultă muzică la căşti şi se uită urât”, a declarat primarul Capitalei. “Cineva trebuie să pună piciorul în prag.”

“Din momentul în care preluăm metroul, turnicheţii vor fi prevăzuţi cu scanere noi, destinate taloanelor de pensie. Pentru eficienţă, nici nu va conta în ce direcţie le introduci”, a adăugat Firea, hotărâtă să lupte până la capăt cu Ministerul Transporturilor.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 20.07.2017 15:15 Social

National Cinematografic